Рекламни тефтери и бележници

Индивидуализирането на тефтери, открай време се е наложило като ефективен метод за поднасяне на подходящ фирмен подарък или рекламен материал.

С това Вие показвате лично отношение или пък ненатрапчиво напомняте за себе си, гравирайки фирменото си лого върху тефтерите, които от своя страна са едни от най-използваните офис пособия.

Ние Ви Предлагаме качествени услуги за лазерно гравиране на тефтери на конкурентни цени.

Пазарът в днешно време предлага изключително богат асортимент от модели рекламни тефтери. Работим с едни от най-добрите вносители на рекламни материали за страната.

Размерът на тефтера не е от значение, тъй като лазерната технология дава еднакво прецизни резултати. гравираните изображения разбира се, е добре да са подбрани с размер такъв, че да бъдат достатъчно ясно различими.

Технологията за гравиране на рекламни тефтери, разбира се налага някои минимални ограничения. В най-общи линии те зависят от материалът, от който са изработени кориците на изделието.

За да бъдем перфектни резултатите всеки път, ние предпочитаме да направим  проби с конкретния модел. Производителите, взимайки предвид, че техните продукти са често използвани за лазерно гравиране,  залагат на материали подходящи за тази цел.

Принципно ограничение реално не съществува, но крайните резултати не винаги са с задоволително качество. Някога гравирането върху рекламни тефтери с картонена корица дава добри резултати, в други – не.