Рекламни сувенири

Рекламните сувенири напомнят за Вас по всяко време, когато те са потребни. Това е подходящ начин за изграждане на голяма група лоялни клиенти, което е основната цел на всеки успешен бизнес.

Друга положителна страна на рекламните сувенири е че почти на 100% получателят се радва на този тип подаръци, тъй като те са му потребни, а и ги смята за значително по-ценни и скъпи от примерно обикновения флаер.

Не че флаерите са лоша реклама… Напротив! При тях дори и голяма част от тези, които не ги харесват успяват да се информират и в случай че изпитат необходимост се възползват от получената информация. Но сувенирът е нещо различно, той е по-скоро последваща стъпка във вашата рекламна кампания и сами ще забележите, че почти на 100% се приема положително.

Погрешно е разбирането, че сувенири се раздават само по време на по-усиленото коледно пазаруване. През този прекрасен период на „коледния дух“ определено клиентите очакват да получат подобен подарък. Но е добре да се възползвате от този инструмент на рекламиране и през останалата част на годината – като добър вариант е да използвате различни други пикови моменти за Вашата ниша.

Например, ако Вашия бизнес е вулканизация, продажба и смяна на гуми. Удачен момент да наградите клиентите си и да ги превърнете в лоялни е именно с помощта на рекламни сувенири през сезонната смяна на гуми.

Ако Вашият бизнес е в търговията с ученически материали, защо не изпъкнете пред конкуренцията по време на ученическата кампания като подарявате сувенир именно с Вашето лого.