Предметна реклама

Рекламни подаръци

Предлагаме Ви изработка на уникални и нестандартни подаръци подходящи за мъже, жени, деца и за всеки един от най-скъпите Ви хора.

Ако търсите идея за уникален и оригинален подарък, може да ни се доверите както за идеята, така и за нейната реализация!

Рекламни химикалки

Химикалът е един от най-често използваните предмети от бита, особено при работещите хора. Пишещият инструмент, също както и подписът и почеркът, изразява кой си и какъв искаш да бъдеш.

Използването на индивидуализирани химикали и писалки се среща все по-често при провеждане на рекламни кампании или поднасяне на уникален подарък, като израз на специално отношение.

Рекламни запалки

Предлагаме Ви услугата гравиране на запалки, като Ви предоставяме избор на модел от каталогът ни или работа с Ваша запалка.

Газовите и бензинови запалки тип „Zippo“ например, се характеризират със своята изключителна надеждност и сигурност и се смятат за необходим и стилен аксесоар за всеки пушач. Подарък, който определено ще направи впечатление.

Технологията на гравиране на запалки е подходяща за изобразяване на текст, лого, снимка, емблеми на футболни отбори, празнични послания и всякакъв вид други изображения.

Рекламни ключодържатели

Днес едни от най-разпространените корпоративни подаръци са именно рекламните ключодържатели. Те могат да покажат Вашия личен стил и са идеален сувенир за подарък към вашите бизнес партньори.

Използването на фирмените лога в дизайнерските рекламни ключодържатели, без излишни детайли – залог за успешен имидж на компаниите.

Рекламни чадъри и дъждобрани

Рекламни чадъри и дъждобрани с възможност за брандиране на голяма площ. Разнообразие от модели и широка гама от цветове.

Подходящи за всякаква аудитория и с отлична видимост на логото ви. Могат да се използват за многократна употреба.

Рекламни чанти и раници

Рекламни чанти за документи, конференти чанти, раници за лаптоп, спортни сакове и хладилни чанти, възможност за брандиране на лого или слоган.

Разнообразие от модели, цветове и материи. Подходящи както за събития, така и за подарък към вашите клиенти и партньори.

Рекламни тениски

Рекламните тениски са един от най-предпочитаните и търсени рекламни артикули.

Изберете рекламна тениска за вашите предстоящи тийм билдинги, корпоративни събития или фирмени униформи.

Ние сме специализирани в ситопечата върху текстил.

Рекламни чаши

Богато разнообразие от рекламни чаши - процеланови чаши, порцеланови чаши за кафе, бамбукови чаши, термо чаши и спортни термоси.

Чашите са едни от малкото рекламни материали, които ползвателите не биха изхвърлили при получаване.

Рекламни тефтери и бележници

Индивидуализирането на тефтери, открай време се е наложило като ефективен метод за поднасяне на подходящ фирмен подарък или рекламен материал.

С това Вие показвате лично отношение или пък ненатрапчиво напомняте за себе си, гравирайки фирменото си лого върху тефтерите, които от своя страна са едни от най-използваните офис пособия.

Рекламни сувенири

Рекламните сувенири напомнят за Вас по всяко време, когато те са потребни. Това е подходящ начин за изграждане на голяма група лоялни клиенти, което е основната цел на всеки успешен бизнес.

Друга положителна страна на рекламните сувенири е че почти на 100% получателят се радва на този тип подаръци, тъй като те са му потребни, а и ги смята за значително по-ценни и скъпи от примерно обикновения флаер.

Рекламни часовници

Предлагаме Ви стенни часовници с различни механизми и отлична възможност за брандиране на лого или рекламни послание на централна позиция.

Стилен рекламен сувенир, който намира приложение във всеки офис. Вашето лого няма да остане незабелязано, поне по няколко пъти на ден!

Брандиране на работно облекло

Предлагаме Ви печат върху работно облекло подходящо за вашия бранд - мъжка тениска, гащеризон, работен елек и панталон - елегантност съчетана с удобство.

Ще ви предложим графичен проект с различно разположение на мястото на печат. Голямо разнообразие на шрифтове и цветова гама за надписите.