Дизайн и печат на визитни картички

Образци за дизайн и печат на визитки

Визитните картички са незаменим спътник както в бизнеса така и в личния живот. Собствената визитна картичка изпълнява полезни услуги в хиляди ежедневни ситуации, за да бъде там, където е необходим контакт.

Визитките са онази част от професионалното общуване, която несъзнателно Ви разкрива пред околните и оставя непоклатимо впечатление, както за Вас, като индивидуална личност, така и за вашата дейност, като цели и насоки.

Вместо да погледнете в джоба си за химикалка и хартия впечатлете с изискано направена визитна картичка, отпечатана на плътен ефектен картон с пъстри и точни цветове.

Твърде сложно? Твърде скъпо?

Далеч не е така, когато може да се разчита на професионален дизайн за вашето лого и фирмени знаци.

Може да избирате между безброй видове картон. Изработването на лого, фон или какъвто и да е вариант - това зависи от вашите изисквания, предназначението и вашия личен стил. Плътен цвят, мотиви или малки илюстрации - всичко е възможно.

В случай, че имате готов файл за директен печат, можете да го изпратите. Ние ще проверим файла дали отговаря на изискванията за печат. Отпечатването на визитните картички се извършва в четири цвята на офсетов или дигитален печат с висока резолюция. Визитките могат да бъдат както едностранно така и двустранно. Картоните, които използваме са висококачествени и с различен грамаж.

В допълнение можете да увеличите здравината и ефекта на вашата визитка с избор на ламиниране на картона. Разполагаме с два варианта на ламиниране - матов или гланцов.

Нашите визитни картички са приятни на допир в ръката - естетични, издръжливи. В зависимост от тиража, вида на картона, типа печат и довършителните работи ние ще опитаме да Ви дадем най-добра цена.

Можете да бъдете сигурни, че винаги ще впечатлите с оригиналност и качество на получените от нас продукти.