Дизайн и печат на нодпадове и кубчета

Падове и блокнотове

На вашето внимание Ви предлагаме печат и дизайн на падове, блокнот или тефтерчета за писане.

Падът е едно от най-често използваните средства за писане, но и възможност Вашето послание да бъде виждано изключително често.Рекламните блокнотове може да се използват и като подарък за бизнес партньорите Ви, затова той трябва да изглеждат безупречно. Предлагаме Ви висококачествен офсетов печат в различни формати.

Може да направите Вашите бележници в различна и нестандартна форма чрез допълнително щанцоване. Работим с голямо разнообразие от различни видове хартии и формати, различни покрития на корицата с UV лак или ламинат, които да направят изделието още по-впечатляващо.

Ако нямате конкретна идея за дизайн и печат на падове, то нашите специалисти по графичен дизайн ще реализират перфектната визия на Вашите рекламни падове.

Кубчета за писане

Печат на хартиени кубчета за писане. Фирмените хартиени кубчета са онези малки листчета, от които винаги имате нужда в офиса. Поради наложителната им ежедневна употреба от бизнес клиенти, фирмените листчета са се превърнали в перфектен носител на Вашата реклама.

Предлагаме висококачествен печат на хартиени кубчета с различен обем и големина. Стандартно се изработват залепени в една от страните, но за по-впечатляваш вид на изделието преглагаме и различни картонени или пластмасови кутии, в които да бъдат поставени.

Кубчетата за писане се изработват от различни видове хартии и формати, по желание на клиента.