Дизайн и печат на хартиени торбички

Хартиените торбички с рекламен печат са един добър и ефективен начин за реклама. Рекламните хартиени торбич могат да послужат за опаковане на продуктите Ви или за едно по-луксозно представяне на подаръците за Вашите клиенти и бизнес партньори.

Рекламните торбички с фирмен надпис са носител на Вашето послание и комплимент към клиентите Ви.

Ако нямате конкретна идея за дизайн и печат на хартиени торбички, то нашите специалисти по графичен дизайн ще реализират перфектната визия на Вашите рекламни хартиени торбички. Ще Ви предложим експресен срок за изработка и печат на фирмени хартиени торби с индивидуален дизайн и безупречно качество.

Предлагаме Ви висококачествен офсетов печат на рекламни хартиени торби в различни размери. Стандартно се използва бяла или кафява крафтова или хромова хартия с опция за допълнителен мат/гланц ламинат, придаващ по-голяма издръжливост. Дръжките се изработват от памучен или пропиленов шнур в цветовата тема на плика.

Опитът ни в целия процес – от дизайна и качествения предпечат, през печата и всичките допълнителни и довършителни процеси, ни дава възможност не само да изпълняваме поръчките за хартиени торби бързо и безпроблемно, но и базирани на нашия опит, да помагаме на нашите клиенти в избора на оптимално решение.