Дизайн и печат на фирмени папки

Рекламна агенция „Роси“ Ви предлага професионален дизайн и печат на папки - рекламни и фирмени.

Рекламните папки са опаковката на поднесените в тях рекламни материали, оферти или договори. Те са крайния, завършващ елемент от рекламния пакет и важността на фирмените папки не е за подценяване.

За да постигнем това впечатление ние предлагаме богато разнообразие от картони, висококачествен печат по CMYK и по Pantone, различни покрития и довършителни операции.

Разполагаме с богат набор от различни видове щанци за изработката на цели рекламни папки или отделни джобове. Според изискванията на клиента джобът може да бъде допълнително залепен или едновременно щанцован.

Графичният дизайн и цялостната графична концепция са от изключителна важност, затова е необходимо да се доверите на утвърдени професионалисти в предпечата. Дългогодишният опит в изработката на рекламни папки и печатни материали, както и професионализма на работещите специалисти са гаранция за успех при реализиране на поставените цели.

Ако нямате конкретна идея за дизайн и печат на папки, то нашите специалисти по графичен дизайн ще реализират за Вас перфектния предпечат на рекламни папки.